Robotski sesalec Dolphin Z3i

Robotski sesalec Dolphin Z3i
Robotski sesalec Dolphin Z3iRobotski sesalec Dolphin Z3iRobotski sesalec Dolphin Z3iRobotski sesalec Dolphin Z3i
Po uporabi sesalca Dolphin Z3i bo bazen popolnoma čist, saj zmogljiva dvostrukturna krtača nudi učinkovito čiščenje sten, tal in bazenskega roba.

Enostaven za uporabo
Robota Z3i je zelo enostavno zagnati. Na nadzornem polju je en gumb, ki vam omogoča vklop in izklop. Opremljen s tehnologijo Cleaver Clean, ki skenira bazen, da optimizira gibanje in čiščenje. Njegovo uporabo olajša zelo majhna teža (6,5 kg).

Visoka učinkovitost
Z aktivno krtačo, ki se vrti dvakrat hitreje od hitrosti gibanja, je ščetkanje zelo učinkovito. Njegova filtrirna košara zagotavlja filtracijo 50 mikronov, kar omogoča zbiranje vse umazanije. Dostop do filtra olajša dostop od zgoraj, čiščenje pa se opravi s preprostim curkom vode. Vgrajen indikator zasičenosti filtra.

Upravljanje preko pametnega telefona
Vključuje IOT tehnologijo za daljinsko upravljanje na vseh pametnih napravah preko aplikacije. Vključen transportni voziček.
Cikel čiščenja:1,5/2/2,5 hDolžina kabla:18 mTeža:9 kgZmogljivost čiščenja:15m3/hFilter:Dvojna filter košarica - 50 mikronovHitrost premikanja:15m/minPovršina:dno in stenePrimarna napetost:24 V on/off


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI