ROBOTSKI IN ROČNI SESALCI ZA BAZENE

Avtomatski sesalci za bazene  ali robotski sesalci za bazen so naprave, ki čistijo bazen neodvisno od bazenskega sistema. Bazenski roboti  počistijo bazen vodno gladine in bazenski rob. Takšni avtomatski sesalci za bazen vodo filtrirajo z lastnim filtrom in se po bazenu premikajo s pomočjo električnega pogona kot roboti. V bazenu robot za bazen sesa  smeti odstranijo tudi ne zasušeno umazanijo, alge, male smetke... Sama filtracija je že od 50 mikronov naprej. To še posebej odlikuje zelo dobra filtracija vode v bazenu, zato avtomatski sesalci za bazen pripomorejo k nižji porabi kemikalij v bazenu. Naši sesalniki pred samim začetkom delovanja premerijo bazen, in na podlagi tega sami določijo, kateri program je najracionalnejši, da dosežejo čim večjo površino bazena, in s tem najhitreje očistijo čim večjo površino.
Z letošnjim letom smo ponosni uvoznik za Slovenijo za znamko Dolphin Mytronics, na kar smo še posebno ponosni, saj želimo našim strankam predstaviti le najboljše in najkakovostnejše produkte.
Za vašega robota za bazen bomo skrbeli v garancijskem roku in tudi po izteku le tega, saj imamo izučene servisne mojstre, ki poskrbijo za mala in velika popravila.