Počivalnik FLAG

Počivalnik FLAG
Počivalnik FLAGPočivalnik FLAGPočivalnik FLAGPočivalnik FLAG
S počivalnikom FLAG lahko vsakdo uživa v stanju sproščenosti, potopljenosti v barve in luči. Nudi gretje, masažo in glasbo.

Oblika počivalnika je bila razvita predvsem za počitek in sproščanje.

FLAG ima jekleno konstrukcijo, obdelano s posebnim postopkom, pobarvano s končnim nerjavečim prahom, odpornim na vodo in vlago, s pleksi steklenim vložkom in želeno barvo, ki se sklada z okolico.

Njegova anatomska podpora sedežev je oblazinjena iz nealergenega ekološkega usnja, odpornega na madeže. FLAG sledi popolni krivulji, udobnosti in sproščenosti in je namenjen za wellness centre, kozmetične salone, za vlažna območja v zdraviliščih in bazenih. Zaradi njegove kompaktne mere, z dolžino le 160 cm in širine 60 cm, ga je mogoče enostavno namestiti v kateri koli prostor. FLAG vsebuje inovativen RGB sistem razsvetljave, ki lahko ustvarja vzdušje barv, ki se lahko merijo v intenzivnosti in v ciklusu sprememb, tako da ponudi kromoterapijo, in ga je mogoče zlahka povezati in uskladiti z drugimi sistemi kromoterapije, ki se uporabljajo v prostoru.

V sedež je vgrajen opcijski masažni pripomoček, ki lahko dodatno poveča sprostitev. Z vsemi temi značilnostmi je FLAG edinstven in idealen za vse situacije, kjer je sprostitev ključnega pomena.
  • Daljinski upravljalnik za samostojno upravljanje kromoterapije (uporaben le v primeru, če počivalnik ni barvno kombiniran z ostalo opremo)
  • LED kromoterapija
  • Barvna RGB sinhronizacija postelje z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI