Masažna postelja VIVALDI

Masažna postelja VIVALDI
Masažna postelja VIVALDIMasažna postelja VIVALDIMasažna postelja VIVALDIMasažna postelja VIVALDI
Z inovativnim sistemom zvočnikov v kombinaciji z aromaterapijo, barvno terapijo in toploto ustvarja in prenaša glasbeno-harmonične vibracije po celem telesu.

VIVALDI je najnovešja tehnologija, ki združuje dobro počutje, harmonične vibracije glasbe, aromaterapije, kromoterapije in toplote. Vse bistvene oblike energetske stimulacije za dobro počutje osebe so združene v eni postelji. VIVALDI je, z inovativnim sistemom akustičnih zvočnikov, sposoben ustvariti oddajanje zvoka po celotnem telesu uporabnika. Delitev in izmeničnost tonov in frekvenc na posebnih področjih nudi čustveno doživetje brez primerjave. Glasbene vibracije, poleg velike in intenzivne senzorične izkušnje, spodbujajo cirkulacijo s čimer je odvajanje tekočin in toksinov bolj učinkovito. VIVALDI ustvarja najboljše pogoje za zmanjšanje kožnih madežev in zagotavlja večjo absorpcijo produktov, ki se uporabljajo pri masaži. Vivaldi je sposoben spodbuditi naravne in čutne energije in se lahko uporablja s holističnimi aplikacijami, kristali, blatom, olji in specialnimi peski. Udoben in prijeten položaj zagotavlja prijeteno ležanje, zavito v topel val, ki sprošča mišice in vas pripravlja na masažo. Glasba razvija um in njegove vibracije prežemajo telo s harmoničnimi in uravnavanimi valovi. Obrazna odprtina omogoča, lažje zaznavanje aromatičnih vonjav. Kromoterapija povrne koristno energijo telesu, tako skozi oči kot tudi skozi kožo.

Terapija z aparatom Vivaldi, ustvari popolno telesno in duševno ravnovesje, krepi fiziološke funkcije na vseh ravneh preko globoke interakcije z našo subtilno energijo. Sistem za dviganje omogoča, da prilagodite višino celotne naprave na določen položaj, kar zagotavlja udobje za uporabo s strani stranke in obenem tudi za vsakega opraterja. Ležišče je iz umetnega usnja, s sistemom notranjega ogrevanja. VIVALDI je eleganten, praktičen za čiščenje in še posebej odporen. Sistem za nadzor temperature zagotavlja največjo sprostitev telesa. Vse Vivaldi funkcije so uravnavane s preprostimi in intuitivnimi ukazi, da bi zagotovili praktične in funkcionalne tretmaje.
  • LCD zaslon z nadzorno ploščo za pregled podatkov in nastavitev parametrov
  • Zunanji priklop za glasbo
  • Zvočno vibracijska masaža
  • Vgrajen MP3 pomnilnik zs shranjeno glasbo
  • 2 para slušalk ( za operaterja in stranko )
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe
  • Barva sinhronizacija RGB z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI