Masažna postelja SENSO

Masažna postelja SENSO
Masažna postelja SENSOMasažna postelja SENSOMasažna postelja SENSOMasažna postelja SENSO
Večnamensko ležišče z vodno blazino, ki v kombinaciji s kromoterapijo minimizira učinek valov med masažo.

Vodilni model ISO Benessere, ki je namenjen za lepotne tretmaje, masažo in reklaksacijo. Multifunkcijska vodno-masažna postelja SENSO nam omogoča povečati investicijo, zaradi svoje vsestranske uporabe.

Vodno-masažna postelja se lahko uporablja za različne načine (masaža, relaksacija, foto-pomlajevanje). Zahvaljujoč metodi, posebej izdelani po standardu skupine ISO Italia, s sledenjem h kognitivnem pristopu h kromoterapiji, kozmetičarka izbere pomirjujočo barvo, z namenom, da bi zagotovili regeneracijsko masažo telesa in spodbudno svetlobo za um.

Za popolno udobje stranka leži na anti-alergijski vzmetnici, ki ima nekatere predele namenjene za zmanjšanje učinka valovanja in tako stranka občuti le nežno zibanje.

Patentiran grelni sistem s posebno grelno ploščo omogoča hitro segrevanje ležišča na ustrezno delovno temperaturo. Izboljšana kromoterapija se enakomerno razporedi po celotem ležišču. Vzporedni svetlobni sistem dopolnjuje občutek užitka in harmonije v prostoru kjer se ležišče nahaja. Osvetlitev ustvarja svetlobne točke od postelje do tal, za popolno harmonijo.

Temperatura vode je elektronsko nadzorovana, prav tako pa jo lahko uporabnik sam nadzira na kontrolni plošči. Po želji, je lahko vodna vzmetnica dobavljiva s toplimi curki vode znotraj vzmetnice, ki nudijo čudovito masažo v času tretmaja.

SENSO je na voljo tudi s kolagenskimi žarnicami, 160W kolagenskih neonskih svetilk, ki so regulirane z dodatnim elektronskim krmiljenjem. SENSO se lahko kombinira z SCIC, kolagensko fotobiostimulacijsko ploščo za povečanje foto - pomlajevalne funkcije.

Ima možnost elektronskega dvižnega sistema, ki omogoča operaterju nastavljivost po višini in tako lažje delo.

Kaj je KROMOTERAPIJA ali BARVNA TERAPIJA?
Kromoterapija ali barvna terapija je ena izmed metod alternativne medicine. Barve in svetloba so ključni za uravnavanje energije v človeškem telesu. Ravnovesje energije je lahko porušeno na fizični, emocionalni, spiritualni ali mentalni ravni. Terapije z barvami ne moremo enačiti s terapijo s svetlobo, ki je validirana in dokazana oblika medicinskega zdravljenja sezonskih efektivnih motenj in manjšega števila drugih stanj.
  • LCD zaslon s kontrolno ploščo za pregled podatkov in nastavitev parametrov
  • Elektronski timer za zagon grelnega sistema
  • MP3 predvajalnik z vgrajenim sistemom shranjevanja skladb (SD) v kombinaciji z kromo terapijo
  • Tipka za vklop in izklop samodejnega načina upravljanja
  • Vključene slušalke
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe
  • Barva sinhronizacija RGB z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI