Masažna postelja EQUILIBRIUM

Masažna postelja EQUILIBRIUM
Masažna postelja EQUILIBRIUMMasažna postelja EQUILIBRIUMMasažna postelja EQUILIBRIUMMasažna postelja EQUILIBRIUM
Masažna postelja 3 v 1 je na voljo v osnovnem modelu z vodno vzmetnico, vendar zahvaljujoč dodatnim opcijam ponuja 3 različna spa ležišča v 1: vodno vzmetnico, himalajsko sol ali kremenčev pesek.

Vodno-masažna postelja Equilibrium je odlična delovna površina, ki omogoča edinstvene masažne tehnike, predvsem pa ponuja uporabnikom nepozabno doživetje. Equilibrium je opremljen z vodno vzmetnico in zahvaljujoč svojim opcijam se lahko spremeni v tri različna spa ležišča. Preprost priključni sistem omogoča zamenjavo vodne vzmetnice z himalajsko soljo ali kremenčevim peskom in tako lahko nudimo strankam različne možnosti terapije. je opremljen s hipoalergeno vzmetnico, s prekati, ki med seboj komunicirajo in tako preprečujejo neprijeten učinek valovanja in stranko držijo v prijetni poziciji. Vsak najmanjši gib stranke, ustvarja niz 'mikro valov', ki povzročijo neprekinjeno masažo telesa, naklonjeno venskem in limfnem obtoku. Njegov močan sistem kromoterapije vam daje občutek, kot da lebdite na barvi.

Equilibrium z himalajsko soljo lahko ponovno vzpostavite ravnovesje v telesu. Toplota in mikro masaža še dodatno izboljšajo občutek in oblikovanje telesa.

Equilibrium s peskom nudi popolno sprostitev med tretmaji. Ogreti kremenčev pesek od 32° do 40° v notranjosti po zaslugi kemično-fizikalnih karakteristik deluje kot čistilec, razkužilec in alkalni element, ki sprošča mišice, kosti in sklepe. Equilibrium omogoča operaterju doseči vse dele strankinega telesa. Patentiran grelni sistem omogoča hitro ogrevanje ležišča. Oblika ležišča je unikatna in edinstvena in ob enem funkcionalna in popolnoma stabilna. Equilibrium je opremljen z daljinskim upravljalnikom s pomočjo katerega lahko izbiramo barve med terapijo. Čiščenje ležišča je povsem enostavno. Barva ležišča je lahko brezžično usklajena z ostalo opremo linije ISO BENESSERE.

Postelja je na voljo v naravni barvi lesa in beli ali naravni barvi lesa in wenge.
  • Elektronski časovnik za zagon grelnega sistema
  • Aroma difuzor
  • Daljinski upravljalnik za samostojno upravljanje kromoterapije
  • LED kromoterapija
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI