Masažna postelja ELYSIUM LINK

Masažna postelja ELYSIUM LINK
Masažna postelja ELYSIUM LINKMasažna postelja ELYSIUM LINKMasažna postelja ELYSIUM LINKMasažna postelja ELYSIUM LINK
Elysium link je popolna povezava udobnega in negovalnega ležišča, ki vsebuje shranjevalni prostor, shranjevalni stol in prostor za shranjevanje lepotne opreme.

Rešitev, ki jo nudi Iso BENESSERE za dopolnitev celotne sobe za tretmaje.

Elysium LINK je opremljen z uporabnimi dodatki, ki jih je mogoče namestiti znotraj strukture in zagotavljajo funkcionalnost in urejenost okoli ležišča. Shranjevalna miza za zdravljenje ima prenosni ter odprt predal in nastavljiv stol z udobnim oblazinjenim sedežem. Osrednji del je zaprt prostor, ki lahko shranjuje vse koristne pripomočke, losjone, olja za terapije.

Postelja nudi veliko udobja in delovne površine.

Velikodušne mere mehke blazine debeline 10 cm, obrazna luknja in sistem za nastavitev s 3 motorji - gibanje mize navzgor in navzdol in v položaj sedeža - nadgrajujejo visoko udobje Elysium LINK-a. V osnovni različici sta vključena dva motorja, tretji na zahtevo. Daljinski upravljalnik določa hrbtno stran, višino in nožne strani vzmetnice, vse pozicije pa je mogoče shraniti in nastaviti za ponovno uporabo. Ogrevalni sistem za blazini (na zahtevo) daje prijetno, sproščujočo izkušnjo. Čiščenje in vzdrževanje je zelo enostavno in hitro zaradi njene strukture in oblike.

LED RGB luči so nameščene okoli okvirja in svetijo preko zastekljenih pleksi steklenih trakov, ki daje občutek lebdenja na barvah. Inovativen sistem kromoterapije ustvarja vzdušje, ki vključuje vse čute. Kabina je lahko obogatena z dodatnim CORNER LUX svetlobnim sistemom, ki je v popolni kombinaciji s svetlobnim sistemom ELYSIUM LINK. CORNER LUX se lahko namesti na steno ali strop.

  • Digitalni termostat za grelni sistem in nastavitev temperature
  • 2 motorja za dvigovanje in spuščanje ter regulacijo hrbtišča vzmetnice
  • Shranjevanje izbranih pozicij
  • Vtičnica za priključke drugih naprav
  • Predalnik na kolesih
  • LED kromoterapija
  • Barvna RGB sinhronizacija postelje z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE
  • Daljinski upravljalnik za samostojno nastavitev kromoterapije
  • Nastavljivo sedišče z blazino


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI