Masažna postelja BALNEA

Masažna postelja BALNEA
Masažna postelja BALNEAMasažna postelja BALNEAMasažna postelja BALNEAMasažna postelja BALNEA
Zahvaljujoč 4 odstranljivim lokom se lahko postelja enostavno in hitro spremeni v toplotno posteljo z odišavljeno parno kopeljo.

Zaradi številnih funkcij, ki jih nudi je Balnea čudovita popestritev vsakekga SPA, wellness ali kozmetičnega centra. Je večnamenska postelja, ki nudi različne načine uporabe (parna kopel, masaža, kromoterapija v kombinaciji z glasbeno terapijo). Odišavljena parna kopel Balnea, pomaga operaterju pri uporabi olja, blata, alg in kozmetike za lažji stik s kožo in njihovo prodiranje. Z uporabo 4 odstranljivih preprostih lokov, postane BALNEA v nekaj sekundah, toplotna postelja ali postelja za masaže. Če se uporablja za masažo, je lahko BALNEA postelja opremljena z vodoodbojno žimnico ali z vodno blazino.

Ležalna površina je narejena iz morskega lesa in je električno nastavljiva tako, da jo je mogoče hitro spremeniti iz vodoravnega položaja v obliko ležalnika.

Vsakemu tretmaju je lahko dodan barvni in glasbeni cikel. BALNEA ponuja dodatno možnost električnega dvižnega Sistema, ki omogoča lažje izvajanje terapij in sestopanje iz ležišča. Pomembna LED osvetlitev omogoča prijetno igro luči od vrha postelje do poličke pod posteljo, ki služi kot shranjevalna ali odlagalna površina. Vsebuje termo urejeno mešalno pipo in ročni tuš, ki služi kot čiščenje ali spiranje delovne površine in stranke med ali po terpiji. Glasba in barva se lahko poveže z ostalimi izdelki iz linije ISO BENESSERE in tako ustvari dodatni užitek in sprostitev med terapijo.
  • LCD zaslon z nadzorno ploščo za pregled podatkov in nastavitev parametrov
  • Parna kopel s časovnim in temperaturnim kontrolnim ciklom
  • Nastavljiva delovna površina na treh delih, različne pozicije z električnim dvižnim sistemom
  • Sistem nadzora in opozarjanja za čiščenje grelcev
  • MP3 predvajalnik z vgrajenim sistemom shranjevanja skladb (SD) v kombinaciji z kromo terapijo
  • Vključene slušalke
  • Termo regulirana ročna prha za čiščenje/izpiranje delovne površine ali strankinega telesa po končani terapiji
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe
  • Barva sinhronizacija RGB z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI