Masažna postelja ALIA

Masažna postelja ALIA
Masažna postelja ALIAMasažna postelja ALIAMasažna postelja ALIAMasažna postelja ALIA
Sproščujoča postelja za popolno psihično in fizično sprostitev. Ogrevalni sistem in kromoterapija se lahko kombinirata s kremenčevim peskom, soljo ali vodno vzmetnico.

Sprostitvena postelja znamke Iso Benessere nudi popolno duševno in telesno sprostitev.

Area je dinamičen in nepogrešljiv dodatek vsakega velnes centra. Alia je popolna postelja za začetek ali konec terapije saj lajša učinke telesnega in duševnega stresa. Alia nudi unikatno sprostitev in čustveno doživetje v celoti obkroženo z barvami in toploto.

Alia je na voljo v treh različnih verzijah: z vodno vzmetnico, himalajsko soljo ali kremnčevim peskom.

Alia z hipoalergensko vodno vzmetnico: vsak manjši premik uporabnika ustvari niz mikro valovanja, ki stimulira limfni in krvni obtok.

Alia z himalajsko soljo: nudi uravnoteženo zdravljenje za dobro počutje. Gretje in mikro masaža soli izboljša prednosti naravnega elementa.

Alia z kremenčevim peskom: ima sprostitveno moč. Zahvaljujoč sestavi toplega kremenčevega peska od 32° do 40° - sprošča mišice, kosti in sklepe.

Alia je opremljena z naprednim sistemom RGB svetlobnim sistemom z daljinskim upravljalnikom tako, da se barve in svetloba razprostira okoli celotne postelje in po prostoru. Varni in hitri grelni sistem omogoča nastavitev temperature po želji (voda, sol ali pesek). Sistem za barvno sinhnotizacijo je na voljo z spa posteljo, pohištvom in solno steno linije ISO BENESSERE.

Alia je namenjena za različna okolja, kot so wellness centri, lepotni saloni, hoteli, sprostitveni prostori in bazeni.

Kaj je KROMOTERAPIJA ali BARVNA TERAPIJA?
Kromoterapija ali barvna terapija je ena izmed metod alternativne medicine. Barve in svetloba so ključni za uravnavanje energije v človeškem telesu. Ravnovesje energije je lahko porušeno na fizični, emocionalni, spiritualni ali mentalni ravni. Terapije z barvami ne moremo enačiti s terapijo s svetlobo, ki je validirana in dokazana oblika medicinskega zdravljenja sezonskih efektivnih motenj in manjšega števila drugih stanj.
  • LCD zaslon s kontrolno ploščo za pregled podatkov in nastavitev parametrov
  • Elektronski timer za zagon grelnega sistema
  • MP3 predvajalnik z vgrajenim sistemom shranjevanja skladb (SD) v kombinaciji z kromo terapijo
  • Tipka za vklop in izklop samodejnega načina upravljanja
  • Vključene slušalke
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe
  • Barva sinhronizacija RGB z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI