Masažna postelja ACUA

Masažna postelja ACUA
Masažna postelja ACUAMasažna postelja ACUAMasažna postelja ACUAMasažna postelja ACUA
ACUA je večnamensko orodje za različne možnosti uporabe (parna kopel, škotski tuš, masaža, kromoterapija v kombinaciji z glasbeno terapijo).

ACUA ima zelo funkcionalno in edinstveno obliko z novimi tehnološkimi lastnostmi, kot so zložljiva roka s škotskim tušem, varnostni sistem za oskrbo z vodo, električno nastavljivo nnaslonjalo, barvno prilagajanje po glasbenih cilkih. Preprosta nadzorna kontrolna plošča nam omogoča nastavitve ciklov vnaprej določene terapije. Kromoterapija z barvnimi cikli je lalahko prilagojena, programirana in usklajena z drugimi funkcijami, kot so parni cikli ali glasbena terapija. RGB luči se nahajajo povsod; na dnu ležišča, na šobah in pod površino uuporabnikovega ležišča.

Škotski tuš povzroči takojšnjo spremembo temperature brez kapljanja na koncu zdravljenja. Na voljo so posebni postopki za uporabo izmeničnih curkov vroče in mrzle vode, ki regulirajo temperaturo na sobno temperaturo. Škotski tuš lahko uporabljate tudi med parnim ciklom. ACUA ležalnik je razdeljen na štiri dele, tako da je stranka vedno stabilna in nikoli ne zdrsne navzdol. Čvrst in odporen morski les lahko prekrijete z vzmetnico z anti alergijskim materialom.

ACUA ima možnost eletričnega dvižnega sistema, ki omogoča lažje izvajanje terapij. Prijetna LED osvetlitev nudi prijetno igro luči od vrha postelje do poličke pod posteljo, ki služi kot shranjevalna ali odlagalna površina. Ročni tuš služi za spiranje površine kakor tudi tuširanje stranke med ali po terapiji.

Kaj je KROMOTERAPIJA ali BARVNA TERAPIJA?
Kromoterapija ali barvna terapija je ena izmed metod alternativne medicine. Barve in svetloba so ključni za uravnavanje energije v človeškem telesu. Ravnovesje energije je lahko porušeno na fizični, emocionalni, spiritualni ali mentalni ravni. Terapije z barvami ne moremo enačiti s terapijo s svetlobo, ki je validirana in dokazana oblika medicinskega zdravljenja sezonskih afektivnih motenj in manjšega števila drugih stanj.
  • LCD zaslon z nadzorno ploščo
  • Sistem nadzora in opozarjanja za čiščenje grelvec
  • Parna kopel s časovno in temperaturno kontrolo
  • MP3 predvajalnik z vgrajenim sistemom shranjevanja skladb (SD) v kombinaciji z kromo terapijo
  • Škotski tuš s štirimi nastavljivimi vodnimi curki s časovno nastavljivostjo in intervalno kontrolo tople in hladne vode. Topla voda ima ročno regulacijo
  • Vključene slušalke
  • Termo regulirana ročna prha za čiščenje/izpiranje delovne površine ali strankinega telesa po končani terapiji
  • Barvna terapija z upravljanjem barvnih ciklov in glasbe
  • Nastavljiva delovna površina na treh delih, različne pozicije z električnim dvižnim sistemom hrbtišča
  • Barva sinhronizacija RGB z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI