Fotobiostimulacijska enota BELLA V

Fotobiostimulacijska enota BELLA V
Fotobiostimulacijska enota BELLA VFotobiostimulacijska enota BELLA VFotobiostimulacijska enota BELLA VFotobiostimulacijska enota BELLA V
Porjavitvena enota, ki združuje ultravijolično tehnologijo s fotobiostimulacijo za prijeten ten kože in inti-age učinek.

Bella V enota, ki združuje fotobiostimulacijo in porjavitev.

Bella je nov model ISO GROUP ITALIE, ki združuje fotobiostimulacijo in ultravijolično svetlobo in vam omogoča, da imate mladostno kožo ter intenzivno in trajno porjavelost, vse v eni napravi. Bella je opremljen s 26 kolagenskimi aktivatorji žarnic ki oddajajo selektivno svetlobo pri 633nm in 28 UV porjavitvenih žarnic. BELLA ni le kabina primerna za porjavelost ali fotobiostimulacijo ampak omogoča, da se združujejo prednosti obeh tehnologij v dveh fazah. Njena specifična oblika z odprtim dizajnom, ki preprečuje neprijeten občutek klavstrofobije se meri z zelo izvirno grafiko, nizko porabo energije, lahko dostopno krmilno konzolo in širokim Anti-glare LCD zaslonom. Bella je najboljši odgovor na različne zahteve kozmetičnih centrov.

Kako Bella V deluje
Fotobiostimulacija uporablja svetlobo, ki aktivira sintezo kolagena s posledičnim učinkom proti staranju kože. To je absolutno naraven proces, ki temelji na dejstvu, da celice našega telesa vključno z kožo vsebujejo svetlobno vpojne receptorje. Odvisno od absorbirane svetlobne valovne dolžine, obstajajo različni posebni mehanizmi bioloških povratnih informacij. Številne znanstvene študije kažejo, da selektivna luč na 633nm spodbuja dejavnost razvoja celic in posledično povečanje proizvodnje kolagena. Zato je koža nahranjena, bolj napeta in pripravljena za varno porjavitev, ki je gladka in intenzivna.

Vsebuje posebne tretmaje, ki so: anti - celulitni program, shujševalni program,program za povečanje kožne napetosti, program za porjavitev, foto-biostimulacijski program
  • Neodsevni LCD zaslon
  • Tipka za izbor ene od štirih možnosti osvetlitve
  • Elektronska regulacija zraka v predelu obraza
  • Dozirnik dišave
  • Podporni ročaji
  • Digitalni in mehanski časovnik terapije
  • Tipka za predčasno prekinitev seje (SOS)
  • Stekleni podstavek


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI