Fotobiostimulacijska enota BELLA CARE

Fotobiostimulacijska enota BELLA CARE
Fotobiostimulacijska enota BELLA CAREFotobiostimulacijska enota BELLA CAREFotobiostimulacijska enota BELLA CAREFotobiostimulacijska enota BELLA CARE
Fotobiostimulacijska enota za obraz opremljena z udobnim sedežem, ki daje obrazu prijeten in varen pomlajevalni učinek.

Bella Care fotobiostimulacija obraza in dekolteja.

Bella Care je nov proizvod ISO Italie za fotobiostimulacijo. Bella Care je enostavna za nastavitev in uporabo, ima udoben sedež, in stranki daje prijetno izkušnjo s pomlajevalno svetlobo. Močne žarnice, ki oddajajo svetlobo pri 633nm stimulirajo kolagen. Fotobiostimulacija uporablja svetlobo, da aktivira sintezo kolagena, ki ima posledično na koži anti-age učinek. To je absolutno naraven proces, ki temelji na dejstvu, da celice našega telesa (vključena koža) vsebujejo svetlobne vpojne receptorje. Odvisno od absorbirane svetlobne valovne dolžine, obstajajo različni posebni mehanizmi bioloških povratnih informacij. Številne znanstvene študije kažejo, da selektivna svetloba na 633nm spodbuja razvoj delovanja celic in posledično povečanje proizvodnje kolagena. Popoln rezultat z naravnim procesom.

Opremljena je s 4 visoko zmogljivimi žarnicami, aktivatorji kolagena, ki oddajajo selektivno svetlobo na 633nm. Bella Care je primerna za fotobiostimulacijo obraza in dekolteja. Zahvaljujoč bistveni zasnovi z odprtim dizajnom, ki prepreči neprijeten občutek klavstrofobije, nizko porabo energije, lahko dostopno krmilno konzolo in širokim ne odsevnim LCDjem, je Bella Care najboljši odgovor na najbolj različne zahteve kozmetičnih centrov. Poleg tega je, kot opcija, na voljo tudi stereo radio in aroma difuzor, ki nudi prijetno in učinkovito izkušnjo za vedno mlajši obraz.

  • Neodsevni LCD zaslon
  • Gumb za izbor ene od štirih možnosti osvetlitve
  • Elektronska regulacija zraka v predelu obraza
  • Nastavljiv sedež
  • LED osvetlitev
  • Digitalni in mehanski časovnik terapije
  • Držalo za papir
  • Tipka za predčasno prekinitev seje (SOS)


MORDA VAM BO VŠEČ TUDI