PREPROSTOST ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Preprostost arcticNAPREDNE KONTROLE

Masažni bazeni Arctic Spas imajo tehnološko najnaprednejše in uporabniku prijazne kontrolne enote. Narejene so za uporabo v vsakem vremenu, zato je digitalni zaslon za izpis temperature kompakten in natančen. Kontrole so zmožne samodiagnosticiranja, kar omogoča preprosto servisiranje.

Marsikdaj lahko naše servisno osebje ugotovi in reši težavo že na podlagi informacij, dobljenih med telefonskim pogovorom.

VZDRŽEVANJE

Masažni bazeni Arctic Spas zahtevajo malo vzdrževanja. Naše samodejne črpalke in sistemi rednega filtriranja ohranjajo vaš bazen čist in topel. Naši bazeni in njihovi temelji kljubujejo vremenu in mrčesu. Toda ob morebitnih težavah je naše izkušeno poprodajno osebje vedno pripravljeno, da hitro spravi vaš bazen v najboljši pogon in vam omogoči čimprejšnje nadaljevanje sproščanja.

PODALJŠANA GARANCIJA

Masažni bazeni Arctic Spas so izdelani za vseživljenjsko zadovoljstvo, zato vanje brez izjeme vgrajujemo samo najbolj trpežne komponente. Za to jamčimo z eno najdaljših garancij v industriji masažnih bazenov, vključno z vseživljenjsko garancijo za školjko! Za podrobnosti se obrnite na lokalnega zastopnika.

MONTAŽA

Naše masažne bazene je presenetljivo preprosto montirati. Vse, kar potrebujete, je voda, elektrika in nekaj ravne podlage. Montažo opravi ekipa predanih inženirjev podjetja Arctic Spa, naše bazene pa dostavimo v celoti, zato na mestu montaže ni potrebnega nobenega sestavljanja.

V večini primerov namestitev traja le nekaj ur in počakati morate le, da se bazen napolni! Naše dno Forever Floor vam zagotavlja, da boste kadarkoli pozneje po želji lahko bazen tudi enostavno premaknili.

DOSTAVA

Naše izkušeno osebje pred dostavo pregleda vaš zunanji prostor, zato sta dostop in montaža v večini primerov nemotena. Masažni bazen smo večinoma sposobni dostaviti tudi na mesta, ki so dozdevno nedostopna. čeprav je za dostop do oddaljenega kraja potreben tovornjak in žerjav za premostitev ovir ali helikopterski prevoz, nam skoraj vedno uspe najti rešitev.