POSTAVITEV MASAŽNEGA BAZENA | SUNSPASS

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Postavitev masažnega bazen

Nimate ideje, kam namestiti vaš masažni bazen? Tukaj je nekaj primerov, kako so lastniki Sundance masažnih bazenov umestili svoje bazene v prostor; na vrt, teraso ali vgrajene v luknje in obdane z lesom… Vsaka namestitev masažnega bazena je edinstvena.

Postavitev masažnega bazena

Izdelava masažnih bazenov

KVALITETA NA PRVEM MESTU - ZAHTEVAJETE VISOKO KVALITETO IN OKOLJU PRIJAZNO IZDELAVO

Kot svetovni največji proizvajalec akrilnih masažnih bazenov je podjetje Sundance Spas znano tudi po tem, da proizvaja izredno zanesljive masažne bazene z naprednimi značilnostmi in enostavno uporabo. Ekskluziven Rigid Bond postopek ojača in ščiti akrilno školjko masažnega bazena. Masažni bazeni Sundance vam zagotavljajo najboljšo garancijo. Te značilnosti so razlog, da so masažni bazeni Sundance znani predvsem po kvaliteti in zanesljivosti. To mesto so si prislužili z vedno novimi, vodilnimi, inovativnimi dizajni in tehnologijami. Proizvodnja je podvržena testiranju in izpolnjuje vse, tudi najstrožje zakonske in okoljevarstvene zakone in standarde. Pohvalijo pa se lahko tudi s svetovno mrežo profesionalnih, servisno orientiranih prodajalcev.

Zavarovanje kvalitete
Vsi masažni bazeni Sundance morajo prestati več kot 100 testnih točk in vsak masažni bazen napolnijo z vodo – ne samo enkrat, temveč dvakrat. Vsak masažni bazen deluje 45 minut, pri čemer se preizkusijo vse funkcije in šele po uspešnem testiranju se bazen izolira z izolirno peno. Nato masažni bazen izpraznijo, zaključijo še z vsemi drugimi konstrukcijskimi opravili in opravijo še en 15-minutni test. Cilj je izdelava visoko kakovostnih masažnih bazenov, ki presežejo pričakovanja naših strank, tako po kvaliteti kot tudi po zanesljivosti.

Proizvodnja
Izdelava (racionaliziran postopek sestavljanja) se vrši v tehnološko visoko opremljenih in modernih proizvodnih prostorih v Kaliforniji. Izkušeni delavci upravljajo računalniško vodene stroje, medtem ko se masažni bazeni premikajo po dveh dolgih tekočih trakovih. Podjetje Sundance Spas je ponosno, da je eno od tistih podjetij, ki dokazuje največjo ekološko zavest. Les
Ves les, uporabljen v njihovi proizvodnji, prihaja od dobaviteljev, ki imajo okoljevarstvene varovalne sisteme in s standardom stalno obnavljajoče gozdne površine skladno z: ISO 14001:2004 in/ali CSA Z809-2002 (Kanada).

Umetni materiali
Ojačitve masažnega bazena Sundance so izdelane iz minimalno 80% recikliranih umetnih materialov.

Osvetlitev
LED osvetljava naših masažnih bazenov potrebuje približno 8% energije, v primerjavi z ostalimi masažnimi bazeni z osvetljavo z žarnicami.

EcoWrap® za seriji 880 & 780
Ta tovarniško nameščena možnost je idealna za mrzlo podnebje. Izolacija z odejo doseže do 25% zmanjšanje rabe energije, ščiti pred vlago in plesnijo, ter zmanjšuje obratovalni hrup.


Visoko penasta izolacija
Pena ohranja toploto in podpira cevovod masažnega bazena. Toplotno odporna pena z visoko gostoto nudi energetsko učinkovitost.


Pokrov
Pokrov omogoča energetsko učinkovitost masažnega bazena, saj ohranja toploto (zaradi visoke penaste gostote), prav tako pa pomaga, da je voda v masažnem bazenu čista, kar zmanjša stroške vzdrževanja. Pokrivni patenti tvorijo zaščitni pečat, kar obdrži toploto in ščiti pred zunanjimi vplivi. Podjetje Sundance Spas je 4 leta zapored zasedalo prvo mesto na podelitvi priznanj Spa Searches. Neodvisno testno podjetje je anketiralo več tisoč Sundance Spas uporabnikov, da bi ugotovili njihovo zadovoljstvo z masažnimi bazeni Sundance: preko 90% je izredno zadovoljnih.

Titanium Grelec
Grelec, ki se nahaja na izbranih modelih, ima titanovo tuljavo, ki neposredno segreva vodo, bistveno povečuje učinkovitost in nudi prihranke stroškov. 100% proizvedene toplote se takoj prenese na vodo v masažnem bazenu. Titanova tuljava ščiti grelec pred korozijo in drugimi vplivi in ima 5-letno garancijo.

Črpalke
Učinkovite črpalke, kakovostne šobe in optimalna kontrola pretoka so bolj pomembne od konjskih moči. Črpalke z nižjimi konjskimi močmi omogoča prav toliko šobne moči kot črpalke z višjimi konjskimi močmi. Mnogi drugi proizvajalci uporabljajo prevelike črpalke (z visoko konjsko močjo). Sundance Spas je zgradil stroškovno učinkovit sistem, ki s pomočjo učinkovitih črpalk zagotovi popolno masažno izkušnjo.

Sundance Spas je bil kot prvi proizvajalec masažnih bazenov certificiran po ISO 9001, vzpostavili so številne kvalitetne in varstvene standarde, ki so jih po njih prevzela podjetja v več kot 90 državah sveta. ISO 9001 se osredotoča tako na načrtovanje in razvoj, proizvodnjo, montažo, kot tudi instalacijo, vzdrževanje produktov in storitve. Postopki morajo prestati redne teste, da ta certifikat obdržijo.