OHIŠJA ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Ohišja arctic

“Masažni bazeni Arctic Spas so pot naprej! Rad imam masažni bazen – še posebej pozimi.”
Jimmy Carr, komik in voditelj


LESENA OHIŠJA

Masažni bazeni Arctic Spas se ponašajo s cedrastimi ohišji, kar jim daje enega najlepših videzov na tržišču. Vsako ohišje je izdelano izključno iz zahodnokanadske čiste rdeče cedre, ki raste ob vznožju kanadskega skalnega gorovja. Ta prvovrstni les je izbran zaradi svoje čvrstosti, kakovosti in trpežnosti. Njegova eleganca vdihne čar vsakemu okolju. Vsa naša cedrasta ohišja so ročno dodelana in premazana s čisto zaščitno barvo, ki ščiti pred vlago in UV sevanjem ter zmanjšuje potrebo vzdrževanju.

Ohišje ima osem dostopnih vratc, po dve na vsaki strani, kar omogoča preprosto opravljanje inštalacijskih in posodobitvenih del na katerem koli delu masažnega bazena.

Notranjost ohišja je prav tako popolnoma izolirana, torej ne poka in se ne cepi. Hkrati je poskrbljeno, da bo ostal bazen v naslednjih letih enako stilno dovršen in nov kot ob montaži ohišja


OHIŠJA FOREVER FLEX™

Ohišja Forever Flex so stilno dovršena in s svojo nezahtevnostjo za nego predstavljajo alternativo cedrastim ohišjem. Ohišje je v celoti izdelano iz kompozitnega umetnega stekla.

Zunanjost masažnega bazena je izdelana s posebnim eonskim paneliranjem, ki ustvari neprepusten bazen, ki ga ni potrebno vzdrževati.

Pri paneliranju so na izbiro različne barve; zaradi boljše dostopnosti se lahko opaž zamenja. če želite spremeniti barve ali obnoviti opaž, lahko to preprosto storite neodvisno od bazena. Sijoč dizajn opaža daje moderen videz vsaki lokaciji.