NEKAJ O PODJETJU SUNDANCE SPAS

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Nekaj o podjetju Sundance Spas

Od odprtja prvega proizvodnega obrata v Costa Mesi v Kaliforniji leta 1979, je podjetje Sundance Spas postalo eden največjih proizvajalcev masažnih bazenov na svetu. Masažni bazeni so tehnološko napredni, dobro zasnovani, trajni in se dopolnjujejo s popolno linijo dodatkov. Sundance Spas masažne bazene je mogoče najti na več kot 750 maloprodajnih mestih v več kot 60 državah po vsem svetu.
ZNAČILNOSTI MASAŽNEGA BAZENA SUNDANCE SPAS:

Sundance Spas masažni bazeni so namenjeni izboljšanju zdravja in življenjskega sloga. Njihova prednost je v hidroterapiji, ki predstavlja sprostitev, lajšanje stresa in ustvarjanje okolja za uravnotežen življenjski način. Hidroterapija je kombinacija toplote, vzgonske moči in masaže in lahko povzroča neverjetne spremembe pri vašem počutju. Hidroterapija je bila že stoletja izvir sprostitve in zdravljenja pri številnih kulturah. Danes je lahko hidroterapija doma del vsakdanjika brez stresa in nudi izvrstno možnost, da preživimo skupaj več prostega časa. Masaža v masažnem bazenu ima naslednje značilnosti:
  • Lajša bolečine v mišicah in sklepih
  • Pomaga pri artritisu ter bolečinah v križu
  • Spodbudi krvni obtok in pospeši presnovo
  • Sprošča endorfine (naravno protibolečinsko sredstvo)
  • Predstavlja naravno sprostitev in omogoča sproščen spanec
Masažni bazen Sundance Spa služi kot integrirano središče za zabavo. To je kraj, kjer se lahko umirite in doživljate pozitivne občutke in to kar doma, na lastnem dvorišču!
  • Uživajte ob pogledu na žuborečo vodo s pomočjo Aqua Terrace vodnega slapa z nežno večbarvno osvetlitvijo.
  • Poslušajte glasbo iz stereo sistema, medtem ko se sproščate
  • Serija 880 vam omogoča sproščanje s poživljajočimi dišavami SunScents aromaterapijo.
Moderni ogrevalni sistem, ergonomsko oblikovan sedež in patentirane Fluidix šobe ustvarjajo pravo kombinacijo toplote, vzgona moči in masažo v vsakem modelu masažnega bazena.

Accu-Ssage terapevtski sedež je »profesionalni sedež za hrbtno masažo«. Posebno postavljene šobe stimulirajo določene predele hrbta, ramen in vratu, kjer pritisk znatno zmanjšuje napetost in bolečino.

Z masažnim bazenom Sundance Spa lahko v okolju vašega vrta ustvarite oazo za terapijo, sprostitev in zabavo!