NEKAJ O PODJETJU FORMIDRA

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Nekaj o podjetju Formidra

Glavna dejavnost italijanskega podjetja Formidra (Made in Italy) je proizvodnja tradicionalnih in ogrevanih tušev s pomočjo sončne energije. Od leta 1988 (ko je bila razvita ta tehnologija) je podjetje stalno obnavljalo dizajn tušev z namenom, da so njihovi izdelki vedno v modi. Zaradi edinstvene tehnologije so njihovi solarni tuši takoj prepoznavni in predvsem nemogoče je, da se jih kopira. Solarni tuši so na voljo v ravnih ali ukrivljenih oblikah, na voljo so v sedmih različnih barvah. Lahko so iz plastičnega ali aluminijastega materiala. Solarne tuše lahko postavite ob bazene, ob obalo, na vrt ali na turistične kraje.
Ponujajo širok izbor solarnih tušev; Profesionalni Energy Pro, lahko prenosljive tuše (na voljo v dveh modelih), navadni ali solarni tuš Joy hybrid (lahko ga uporabljamo v vseh sezonah, 24 ur na dan).

Solarni tuši imajo posebno obdelan rezervoar z vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije.Za postavitev prostostoječega solarnega tuša ne potrebujete posebne napeljave, temveč ga preprosto postavite na želeno mesto ob bazenu ali kjer koli drugje na vrtu. 
Priključite ga lahko na običajno gumijasto ali PVC cev za dotok vode.

Cev je lahko enaka, kot jo uporabljate za zalivanje (na primer gardena), priklopite pa jo na navadno pipo za vodo. Tuš lahko namestite tudi na lesen podstavek, torej ga lahko tudi poljubno premikate in po potrebi odklopite ter shranite do naslednje uporabe.
Pomembno je, da pred zimo tuš enostavno odstranite.
Opremljen je z odtočnim ventilom za praznjenje pred zimo.