MOŽNOSTI ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Možnosti arctic

Vsak masažni bazen Arctic Spa je na voljo v desetih čudovitih enovitih ali teksturnih barvah, tako da lahko izberete tisto, ki ustreza vašemu individualnemu stilu.

HLADILNIK ARCTIC

Masažni bazeni Arctic Spas so zasnovani za celoletno uporabo. Odslej lahko uživate v osvežujoči hladni vodi celo v največji poletni vročini. Naš revolucionarni hladilnik hladi zrak okoli notranjosti školjke, s čimer znižuje temperaturo vode v bazenu in vam zagotavlja ohlajeni bazen. Kompaktna tehnologija hkrati omogoča, da vanj ne more prodreti noben zrak ali vlaga. To pomeni, da ne more priti do težav zaradi kondenzacije.

Hladna voda v vročem bazenu – kaj je še bolj sproščujoče, ko se živo srebro dvigne!

OSVETLITEV GLEDE NA RAZPOLOŽENJE

Masažni bazeni Arctic Spas ponoči resnično svetijo, saj imajo podvodno osvetlitev. S pritiskom na gumb obarvajte vaš bazen in ustvarite izjemno vzdušje za nočno kopel.

LUČI NORTHERN LIGHTS

Standardno razpoloženjsko osvetlitev zlahka nadgradite z našim luksuznim paketom luči Northern Lights. Te vznemirljive luči so 60 % svetlejše in se jih lahko neprekinjeno uporablja 100.000 ur. Digitalno ustvarijo širok spekter tonov, barv in učinkov. Pričarate si lahko mavrice, slikovne vzorce ali blagodejen nežen ambient. Uskladite vaše razpoloženje z osupljivo paleto barv; potreben je samo pritisk na gumb.WETUNES

Masažni bazeni Arctic Spas imajo vgrajen stereo sistem Wetunes™, ki deluje na principu iPod tehnologije. Zdaj si lahko iPod ali mp3 predvajalnik priključite neposredno na bazen ter se sproščate ob poslušanju priljubljenih melodij, pri čemer vam pomagajo še ojačevalec in zvočniki kot sestavni deli bazena Arctic Spas.ZVOČNI SISTEM VIBRIRANJA VODE

Z našim unikatnim sistemom vibriranja vode Aquatremor usmerite vaš masažni bazen v veliki zvočnik. Glasbo lahko prenašate skozi školjko bazena ter pri tem ustvarite čist, jasen zvok in vibroakustične impulze, ki zvočno masirajo telo in sproščajo mišično napetost. Ta pionirski sistem izboljša vse terapevtske učinke masažnega bazena Arctic Spas, hkrati pa prispeva k temu, da je večji tudi vaš glasbeni užitek.Čist zvok, ki ga lahko občutite!