MASAŽNE ŠOBE ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Masažne šobe arctic

“Ko se usedete v masažni bazen in začutite sproščanje vašega telesa, vas prevzame čisti užitek. Masažni bazeni Arctic Spas izpolnjujejo obljubo – njihovo delovanje resnično preseže vaša pričakovanja.”
Richard Keys, voditelj Sky Sports


LUKSUZNI PAKET MASAŽNIH ŠOB

Vsak masažni bazen Arctic Spas je opremljen z najbolj naprednim terapevstkim sistemom masažnih šob, ki je trenutno na voljo.Naše masažne šobe velikega premera in hitrega dotoka vode zagotavljajo nemoten, enakomeren pretok vode, ki prodre globoko v mehko tkivo in mišične plasti. Pri tem ne prihaja do ostrega prebadajoče pritiska, ki je značilen za ožje masažne šobe. Vsaka podrobnost naših šob služi največjemu možnemu terapevtskemu učinku, ki vas sprosti in poživi.

Moč ne pomeni ničesar, če jo ne spremlja nadzor, zato lahko nastavite in usmerite tako pretok kot tudi pritisk masažnih šob. Če želite sami uživati v vodi, jih obrnite proti sebi, lahko pa bogastvo kombinacij masažnih šob delite s svojimi prijatelji in družino. Nastavite jih tako, da bodo masirale celo telo, oziroma usmerite njihovo moč na posamezna mesta. Naj delujejo na mesta, kot sta vrat in hrbet, kjer čutite stres in obremenitev, ali pa na kateri koli drugi del telesa.KONČNI NADZOR

Zavedamo se, da je vsakdo drugačen, zato vam je za masažno doživetje, ki je tako edinstveno, kot ste vi, na voljo velika izbira specializiranih masažnih šob, med katerimi boste gotovo našli takšno, kakršno potrebujete.

Vse vam je na dosegu roke! Naše nove masažne šobe iz nerjavečega jekla so tehnološko napredne in stilno dovršene. Z njimi je vaš masažni bazen nekaj posebnega.