IZOLACIJA ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Izolacija arctic

Vsak masažni bazen Arctic ima vgrajen izolacijski sistem Perimeter Heatlock®, ki kar najbolj zmanjša toplotne izgube in v največji možni meri poveča energijsko učinkovitost.

Za dno, stene ohišja in spodnjo stran okvirja bazena je uporabljena uretanska pena visoke gostote. V kombinaciji s čvrsto konstrukcijo bazena to ustvarja izolacijski zračni prostor. To pomeni, da se odvečna toplota iz grelcev in črpalk preusmeri navznoter skozi školjko namesto navzven, kar zmanjša stroške ogrevanja, saj se zunanja toplota zbira in prenaša v bazensko vodo. Deluje tudi kot zvočna ovira, zato lahko uživate v vašem masažnem bazenu.

Arctic, ne da bi vas motil mehanski hrup črpalk in motorja. Hkrati izolacijski sistem omogoča enostaven dostop v primeru servisiranja in posodabljanja vašega masažnega bazena. Sistem Perimeter Heatlock pomeni tudi zaščito pred zmrzovanjem pri temperaturah pod lediščem. če je električno napajanje vašega masažnega bazena prekinjeno, toplota iz bazenske vode počasi prehaja nazaj v zračni prostor, kar varuje vodovodno instalacijo in opremo pred zmrzovanjem.