FILTRI ZA MASAŽNI BAZEN

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Filtri za masažni bazen

Čista voda

Filtri za masažne bazene so prva obramba proti nezaželenim delcem v vodi vašega masažnega bazena. S celotnim sistemom za čiščenje lahko filter podaljša življenjsko dobo vašega masažnega bazena Sundance, da je voda čista in kristalno jasna. Hkrati so filtri enostavni za čiščenje in uporabo.

Microclean filtrirni sistem s Clearray sistemom (serija 880 in 780) prekaša vse ostale sisteme, kar pomeni, da z nižjimi stroški vzdrževanja in majhno količino dodanih kemikalij dosežemo čisto vodo. Sistem to doseže s pomočjo učinkovite kombinacije visoko delujočega filtriranja, kroženja vode in postopka čiščenja vode. Tovarniško nameščen Clearray sistem uniči 99,9% vseh bakterij. S Clearray sistemom bistveno zmanjšate potrebo po dodajanju kemičnih sredstev. Dvojna faza filtracije zagotavlja učinkovito vodno filtracijo.

Microclean filtri v bazenih Sundance uporabljajo enako tehnologijo kot se uporablja pri filtraciji pitne vode za gospodinjstva. Varčna obtočna črpalka deluje ves čas: nenehno črpa vodo skozi filter, ki odstrani 99% vseh delcev, od velikih do mikroskopsko majhnih.

Filtri za masažni bazen

MICROCLEAN ULTRA FILTRIRNI SISTEM iz serije modelov 880

Microclean Ultra filter je bil razvit ekskluzivno za Sundance Spas in je prvi filter na trgu z obliko notranjega jedra. S tem so postavili nov standard za robustne in učinkovite vodne filtre.

Dvodelni sistem zajema napredno dvostopenjsko filtriranje, ki predstavlja vodilno tehnologijo v čiščenju vode. Zunanji filter je pralen in deluje kot prva stopnja filtriranja, ki veže nase velike delce. Filter je sestavljen iz 100% Meltblown – propilena različne gostote in je kompatibilen s široko paleto kemikalij. Izgradnja z različno gostoto zavzame celotno globino filtra, da nase veže usedline in umazanijo, kar nudi veliko kapaciteto za zadrževanje umazanije.
  • Napredni, tri-slojni material filtra filtrira vodo bolj temeljito in v krajšem času
  • Zadrži 99% vseh delcev, večjih in manjših
  • Temeljito filtriranje na obeh koncih
  • Odstranjuje olja in losjone iz vode
  • Traja dlje; nižji stroški zamenjave

Sistem integrira Dynamic Flow 24-urna cirkulacijska črpalka (serija 880).

Dynamic Flow cirkulacijska črpalka v modelih serije 880 črpa 7-krat večjo količino vode na minuto (okoli 190.000 litrov vode dnevno) v primerjavi z navadnim filtriranjem v masažnih bazenih, in to s približno enakimi izdatki. Črpalka črpa vodo neprestano preko plavajočega skimerja, ki odstrani umazanijo in nečistočo, ki se drugače nabere na dnu masažnega bazena. Nato voda teče skozi ekskluzivni tri-slojni Microclean Ultra filter.

Microclean filtrirni sistem modelov serije 780

Masažni bazeni serije 780 so opremljeni z dvostopenjskim MicroClean filtrom. Energetsko varčna 24-urna pretočna črpalka neprestano črpa vodo skozi visoko delujoč odsek z mikrovlakni za ultra drobno filtriranje. Glavna črpalka masažnega bazena se redno vključuje, da prečisti površino vode in filtrira večje delce skozi nagubani del filtra.

Dvojna filtracija in ozonsko-generativni sistem nudita učinkovitejše ohranjanje čistoče kot v ostalih masažnih bazenih.

Filtracija poteka z dveh smeri; glavna črpalka sesa vodo skozi naguban filter, 24-urna obtočna črpalka pa sesa vodo skozi kartušo z mikro vlakni za ultra fino filtracijo. Druga kartuša zajema naguban filtrirni element z veliko filtrirno površino za vezanje velikih delcev.MicroClean filter kartuša je prva FDA-odobrena in NSF certificirana kartuša v panogi masažnih bazenov. Bila je razvita ekskluzivno s strani specialistov za Sundance Spas.