ENERGETSKA UČINKOVITOST | SUNSPASS

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Energetska učinkovitostMasažni bazeni Sundance so zasnovani tako, da delujejo brez napak in so kljub dokazani zanesljivosti zavarovani z obsežno garancijo. Njihova dolžnost zagotoviti izvrstno delovanje se prične v naših oblikovalnih in proizvodnih skupinah, ki sodijo med najbolj izkušene in kreativne v tej panogi. Odgovorni so za uvedbo številnih inovacij: od prvega elektronskega masažnega krmilnega sistema (1984) do revolucionarne tehnologije Fluidix šob. Skozi leta je Sundance sistem izboljšal in na novo razvil šobe, sistem ogrevanja in čiščenje vode, ter druge funkcije za dolgoročno in učinkovito delovanje. Če izberete masažni bazen Sundance, ste lahko prepričani, da bo odlično deloval mnogo let. Edinstveni materiali, ki se uporabljajo v Rigid Bond konstrukciji školjke, dodelijo Sundance školjki masažnega bazena odlično toplotno izolacijo. Ta se s pomočjo polivretanske penaste izolacije razširi in lupino popolnoma obda in izpopolni ohišje masažnega bazena.

1. I-Touch opravljalni sistem Osvetlitev ozadja, digitalni prikaz in Touchpad krmilne funkcije.
2. Inovativni terapevtski sedež Šobe so usmerjene na 14 akupresurnih točk.
3. Večnamenske šobe Različni tipi šob od nežne do močne masaže.
4. AquaTerrace vodni slap Nastavljiv vodni curek z barvno osvetlitvijo deluje pri vklopljenih oziroma izklopljenih šobah.
5. Čutna aromatska terapija SunScents obogati vodo z aromatičnimi zračnimi mehurčki.
6. Popolna penasta izolacija Ohranja toploto in nudi stabilnost za napeljane cevi.
7. MicroClean filtrirni sistem MicroClean Plus filter v masažnem bazenu iz serije 880 uporablja tri-slojni laneni material, ki filtrira in odstrani iz vode 99% trdih delcev, olj in losjonov.
8. Osnova iz umetnega materiala in vodna zapora Nudi solidno osnovo, ki je neprepustna proti insektom in vlagi.
9. Varna razporeditev in povezava ceviNatančna porazdelitev šob, enakomeren vodni tlak na vsako šobo za boljše delovanje črpalke in varne priključke.
10. Učinkovita šobna črpalka Sistem ene, dveh ali treh črpalk povzroča več kot dovolj moči za masažo.
11. Rigid Bond lupinska konstrukcija Postopek laminiranja naredi najzanesljivejšo lupino masažnega bazena na trgu.
12. Učinkovito ogrevanje Grelni element segreva vodo direktno, kar izboljša termično učinkovitost. Grelec iz titana je odporen proti koroziji in ima dve leti garancije.
13. I-Touch upravljalni sistem Ekskluzivno od Sundance Spas. Sistem prilagodi nastavitve filtra in temperature. Mikro procesorji vedno nadzorujejo delovne in varnostne funkcije.
14. Visokokakovostno ohišje SunStrong ohišje iz umetnega materiala je zaščiteno proti UV žarkom in ne potrebuje posebne nege.

Ekskluziven postopek laminiranja školjke Rigid Bond omogoča, da je zgornji sloj iz posebno odpornega estravinila. Sorazmerno mešanje različnih vrst poliestra pa naredi naše školjke masažnih bazenov do 8-krat močnejše in odpornejše kot so školjke, narejene iz stekleno vlaknih laminatov.