DOBRO POČUTJE ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Dobro počutje ArcticOdkrijte blažilne učinke hidroterapije, masaže in aromaterapije; z masažnimi bazeni, ki odženejo stres in obremenitve ter vas znova napolnijo z energijo.

TERAPIJA ZA TELO IN DUŠO

Z ergonomično obliko, ki upošteva terapevtska načela, se vsak masačni bazen prilega vašemu telesu. Daje ustrezno oporo ledvenemu delu in kar največje udobje, medtem pa masažne šobe skrbijo za blaženje stresa in odpravo napetosti v mišicah.

Potopitev v toplo vodo razširja krvne žile, kar pospeši dotok krvi v telesna tkiva.
  • Šobe s toplo vodo med sproščanjem stimulirajo mišice.
  • Valovanje vode sprošča obremenjene sklepe.
  • Kontrolira vnetje sklepov in bolečine, povezane z artritisom.
  • Lajša glavobole, ki so posledica mišične napetosti.
  • Pomaga k hitri odpravi stresa in utrujenosti po napornem delu


VEČJA SPROSTITEV

Naš terapevtski zrak povečuje užitek pri masaži. Zrak, ki kroži v vodi, naredi masažo nežnejšo. Za razliko od drugih masažnih bazenov, ki srkajo hladen zrak od zunaj, srka sistem terapevtskega zraka Arctic Spas zrak iz ogrevanega zračnega prostora pod masažnim bazenom. Tako zagotavljajo občutek toplote in udobja. Dodatno imajo vsi masažni bazeni Arctic Spas, opremljeni s terapevtskim zrakom, v celoti vgrajen tudi sistem za aromaterapijo, ki pošilja dišeče vonjave neposredno v masažni bazen! Moč naravnih dišav osveži in sprosti, kar zagotavlja celovit terapevtski učinek.UŽIVANJE V DRUŽINSKEM KROGU

Masažni bazeni Arctic Spas so odlični za vso družino. Otroci se radi zabavajo v vodi, odrasli se lahko sprostijo in družijo. Bazeni Arctic Spas so krasen način za redno druženje v družinskem krogu, stran od motečega vsakdanjega vrveža. Podobno kot ob družinski mizi, pogovor hitro steče ter zbliža prijatelje in družino. Utegne se zgoditi, da ostanete v bazenu dlje, kot ste mislili.