ČISTOST ARCTIC

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Čistost arctic

Sistem Arctic Spas Onzen je trenutno najbolj napreden sistem za čiščenje vode.
Vzdrževanje pristne, čiste vode v vašem masažnem bazenu ni bilo še nikoli tako preprosto.

FILTRACIJA MASAŽNEGA BAZENA ARCTIC

Bistvo dobrega sistema nege vode je filtracija. Našega filtracijskega sistema praktično ni potrebno vzdrževati in je zelo preprost za uporabo.

Ogrodna črpalka polne velikosti 56 hitro poganja vodo skozi sistem, ne da bi jo bilo potrebno imeti v stalnem pogonu. Filtrirne cikle je mogoče nastaviti, tako da si lahko prilagodite sistem, ki ustreza vašim potrebam in načinu uporabe.

Prvi korak je, da napolnite bazen s pomočjo predfiltra MicroPure™, ki se priključi na cev za vodo ter odstrani neželene kovine in bakterije. Uporaba že filtrirane vode v bazenu olajša ohranjanje njene kristalne čistosti in odpravi potrebo po vzdrževanju.

Vodno gladino filtrira plavajoči jez, ki se prilagodi gladini in z nje učinkovito čisti olja in druga lahka onesnaževala, ki se nabirajo na njej. Istočasno košarni filter lovi večje plavajoče delce in preprečuje, da bi zamašili filter.

Vsakodnevni filter MicroPure je odstranljivi globinski filter, ki pri enem prečesavanju odstrani 94 % mikroskopskih delcev, ki plavajo v vodi.

Ta filtracija je tako intenzivna, da ni potrebe po kemičnih čistilnih sredstvih, odstranjevalcih umazanije in pene ter sredstvih za čiščenje kartušnega filtra. Manj kemikalij in nobenega čiščenja – kaj še hočete lažjega?

ARCTIC PURE - PREPROSTO. VARNO. UČINKOVITO.

Izdelki blagovne znamke Arctic Pure poenostavljajo nego vode. Kakovostne sestavine in čisti usmerjevalci vode omogočajo ohranitev zdravega,uravnovešenega vodnega okolja. Z Arctic Pure imate možnost uporabe tradicionalnih čistilcev ali novih izdelkov na osnovi soli. V vsakem primeru je Arctic Pure vaš ključ do kristalno čiste vode.MOŽNOSTI NEGE VODE:

Možnosti nege vode Arctic Ozone in Onzen na osnovi soli zmanjšata potrebo po kemičnih sredstvih in stroške vzdrževanja.

ARCTIC OZONE

Ozon je morda najboljši naravni čistilec. Široko se uporablja pri čiščenju pitne vode, ker je pH nevtralen; uničuje onesnaževala in v vodi ne pušča nobenih stranskih produktov. Ta čistilni postopek uporablja Arctic Ozone, s čimer zmanjšuje potrebo po drugih kemičnih snoveh. Kartuša Arctic Ozone je cenovno dostopna, poleg tega pa jo je potrebno zamenjati le na vsaki dve leti.

ONZEN

Prihodnost je v naravni in okolju prijazni negi vode. Arcticov avtomatski vodni sistem ONZEN™ združuje patentirano ozonsko tehnologijo in naravno morsko sol v enovit sistem, ki vam bo prihranil čas, zmanjšal potrebo po kemikalijah ter vam omogočil s kar najmanj težavami uživati v mehki, mineralizirani vodi.

Delovanje sistema ONZEN vključuje več najnovejših visoko učinkovitih tehnologij, vendar se uporablja tako preprosto kot mikrovalovna pečica.

1) Morska sol je osnova za naravno mehko, mineralizirano vodo.
2) Onzenov generator ustvarja ozon brez korozije.
3) Nova V3 vbrizgalna šoba omogoča boljše prodiranje ozona v vodo.
4) Mešalnik Lippert omogoča boljšo absorpcijo ozona.
5) Trpežne, za vzdrževanje nezahtevne titanove elektrode.
aktivirajo sistem soli, ki pomaga čistiti vodo.
6) Vodoodporna digitalna naprava za testiranje vode omogoča
preproste in natančne meritve.

Kaj je rezultat vsega tega? Poenostavljena nega vode.